Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Ágyakat égetni indult, majdnem felgyújtotta az egész falut

Vádat emeltek azzal a középkorú férfival szemben, aki egy kert karbantartása során felgyújtotta egy családi ház tetőszerkezetét, veszélyeztetve ezzel a szomszédság egészségét.

Twenty20
Epic

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint az 51 éves férfi egy Győr melletti településen megegyezett egy családi ház tulajdonosával, hogy vállalja a kert karbantartását. Ezért egy nyári nap a ház előtt, az utcán gyűjtötte össze a kertből a kivágott bokrokat, egyéb növényi hulladékokat.

A következő nap, a délutáni órákban megkezdte az összegyűjtött növények elégetését, azonban gondatlanul járt el, a tűz belekapott a ház előtti száraz cserjékbe, és onnan átterjedt a családi ház tetőszerkezetére. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A férfi észlelte a tüzet, és a szomszédok segítségével értesítette a tűzoltókat, de mire kiértek már a teljes tetőszerkezet lángolt. A tűzoltóknak ezt követően sikerült a tüzet lokalizálni, sikerült megakadályozni, a tűz tovább terjedését az épületen belül és a szabadban is.

Az eset során személyi sérülés nem történt, azonban az épületben és a bent lévő ingóságokban kb. 19 millió Ft kár keletkezett.

A vádlott ellen az ügyészség gondatlan közveszély okozásának vétsége miatt emelt vádat. Vele szemben három évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.