Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,54 Ft
Euró
395,53 Ft
Font
468,78 Ft
Bitcoin
61,673 $

Felpörgött a benzinturizmus, egyre több osztrák és szlovák jár át hozzánk tankolni

Azok, akik Szlovákiából érkeznek, literenként akár 70 forintot is megspórolhatnak, míg az Ausztriából átlátogató autósok 20-40 forinttal olcsóbban tudnak Magyarországon tankolni.

...svg content...Twenty20
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

November 11-én jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy 480 forintos árban befagyasztják az üzemanyagárak növekedését Magyarországon.

Az RTL Klub Híradójának beszámolója szerint ezzel meg is kezdődött az ország irányában zajló benzinturizmus, mely során a szomszédos EU-s tagállamokból özönlenek hazánkba az olcsóbban tankolni vágyó autósok és kamionosok.

Észrevehető az utóbbi napokban, hogy a szlovák rendszámú autók gyakrabban állnak meg tankolni, mint korábban. Ugye ott drágább a benzin meg a gázolaj is. Kihasználják a lehetőséget, hogy itt olcsóbban tudnak vásárolni” – mondta az egyik töltőállomásnál dolgozó munkás a televíziócsatornának.

Mától másképpen is lehet kutyákat szállítani a balatoni vonatokon

A MÁV hangsúlyozta, zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon.

Tucatnyi kínai gép jelent meg Tajvan közelében

A tajvani védelmi minisztérium szerdán számolt be arról, hogy Kína újabb harckészültségi járőrözést hajtott végre a sziget közelében.

Poharakkal dobálták az angol szurkolók a szövetségi kapitányukat az Eb-n (videó)

Az ember csak fogta a fejét az angolok teljesítménye láttán, akik papíron az egyik legerősebb csapat, de valójában ebből semmit nem mutattak eddig.