Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,903 $

Rubint Réka elmondta, mi lehet az oka annak, hogy sok az elhízott gyerek

Schobert Norbi felesége szerint érdemes lenne változtatni az oktatáson belül, miután sok az elhízott gyerek.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka az RTL Reggelinek adott interjúja elején elmondta, annak idején, amikor például ő volt gyerek, lényegesen kevesebb volt az elhízott gyermek, mint most. A fő problémát abban látja, hogy míg óvodába járnak a gyerekek, gyakorlatilag egész nap futnak, szaladgálnak, nagyon aktívak, addig ez az iskolában már megváltozik.

Köszönhető ez annak, hogy 6-7-8 órát töltenek el ezzel a gyerekek, tehát rengeteget ülnek, amit általában nem követ egy tudatos szénhidrátszegény táplálkozás, párosulva a kevesebb mozgással. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő nagyon nem örült, fogta is a fejét

Ugyanakkor vannak olyan szülők, akik mindent megtesznek azért, hogy sportoltassák a gyermekeiket. Sokan azonban ezt nem teszik meg, és ha Réka tehetné, biztosan dupla testnevelés órával nyitná a napot az iskolákban. „Akár minden nap, mert a gyerekeknek az egész energiaháztartása megváltozna”

Hangsúlyozta, a gyerekek ebben az esetben testileg és lelkileg is sokkal frissebbek lennének. „Meg kell találni a gyerekekhez a kulcsot.” – folytatta Réka, aki nemrég 16-17-18 éves gyerekeknek is tartott órát, amit egy általuk ismert slágerrel indított, így rögtön megvolt a jó hangulat.

Lapozó: 1 2