Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,20 Ft
Euró
386,39 Ft
Font
451,35 Ft
Bitcoin
66,831 $

Nem befolyásolta a vásárlási kedvet a kötelező maszkviselés

Nem volt negatív hatása a lakossági fogyasztásra a novemberben életbe léptetett kötelező maszkviselés.

...svg content...Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Bubenkó Csaba, az Együtt.hu munkavállalói érdekképviselet elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjújában elmondta,

Mindenhol tele vannak az áruházak, nem fogyatkoztak meg a vásárlók a maszkkötelezettség miatt, legfeljebb olyanok mulasztották el viselni az első napokban, akik elfelejtették vagy nem követték figyelemmel az új szabályt, ezért nem volt náluk a maszk. A boltosok kérésére mindenki együttműködött.” Soron kívül A napsütés mellett heves zivatarokra és viharos szélre is van kilátás kedden

A kiskereskedelmi szektorban magas az átoltottsági arány, ami miatt egyelőre nincs szükség a vakcina kötelezővé tételére, ezen felül a boltoknak, üzleteknek nagyon szigorú biztonsági intézkedéseknek kell megfelelniük.

Közeledünk a karácsonyhoz: jön a bronz-, ezüst-, aranyvasárnapi nagyobb forgalom, a Mikulás-napi akciózás, a karácsonyi ajándékvásárlási roham, vagyis számolni kell a tömegek jelentette kockázatokkal. Az oltások felvétele mellett ezért rendkívül fontos megint a megfelelő távolságtartás, a családonként egyszemélyes, gyors beszerzés az előre megírt bevásárlólista alapján, emellett töltsünk minél rövidebb időt a zárt terű helyeken” – tette hozzá a szakember.

Bubenkó Csaba kiemelte, most is lesz olyan üzlet, amely délig lesz nyitva szenteste napján, lesz, amelyik délután kettőig és olyan is akad majd, amely ki sem nyit aznapra. 

A TikTok nagy újítást vezethet be: vége a rövidvideós formátum korszakának?

Úgy tudni, már tesztelik a 60 videók feltöltésének lehetőségét, ami ha megvalósul, úgy a TikTok akár a YouTube komoly versenytársa is lehet.