Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,11 Ft
Euró
388,72 Ft
Font
453,82 Ft
Bitcoin
60,594 $

Tóth Andi először pszichológus segítségét kérte

Majd szép lassan lerendezte magában a dolgokat, és immáron teljesen a helyén kezeli ezeket, illetve van egy barátnője, akivel általában átbeszéli az érzéseit.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mivel Andi nagyon fiatalon, 15 évesen lett sztár, nehéz volt megküzdenie azokkal a dolgokkal, amik külső behatásként érték. Rengeteg támadást kapott, már egészen fiatalon, és eleinte nem is volt senki, akivel ezeket a dolgokat megbeszélhettek volna.

A TV2 reggeli műsorúban, a Mokkában beszélt arról, hogy akkoriban min ment keresztül, és gyerekként teljesen más volt ezt megélnie. Azóta rengeteget tanult, többek között önmagáról is. Soron kívül Nem volt valós az érdi fiatal terrortámadással való fenyegetőzése, csak a nézettségért csinálta

Eleinte szakmai szinten kért segítséget, de nemigazán reagált a dolgokra, ami sokkal rosszabb volt. Ma már másképp döntene, hiszen tudja,hogy nem tarthat mindent magában, és van az a pont, amikor válaszol egy-egy kritikára.

„Először pszichológus segítségét kértem mindig, de akkor nem is reagáltam semmire, és sokkal rosszabb volt. Mindent magamban tartottam, mert úristen, nem szabad, közszereplőnek nem szabad belemennie a dolgokba.”

Lapozó: 1 2