Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Mélyaltatásban tartják Kóbor Jánost

Egy ország aggódik a legendás zenészért.

...svg content...Fotó: Facebook/Omega
Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Még mindig rendkívül súlyos állapotban van Kóbor János, aki koronavírus okozta megbetegedés miatt került kórházba. Az Omega legendás zenészét mélyaltatásban tartják – számolt be a Blikk

Nem túlzás azt állítani, hogy egy ország aggódik Kóbor Jánosért, az Omega pedig a Facebookon közös imára hívott mindenkit a zenész felépüléséért szombaton.  Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

“Nem könnyű érzelmek nélkül beszélni arról, ami velünk, körülöttünk történik. Gyászoljuk Benkő Lacit és Mihály Tomit, most pedig Mecky életéért kell aggódnunk. Hogy mennyien szeretik az Omegát és a zenekar tag­jait, azt eddig is tudtuk” – mondta el Trunkos András, az Omega menedzsere. 

“Ám ami szombaton történt, az felemelő és példaértékű volt. Este tíz és tizenegy óra között közös imára kértünk fel mindenkit a zenekar hivatalos Facebook-oldalán. Nekem olyan művészek és barátok írtak, és rajtam keresztül küldtek pozitív energiát és sok-sok szeretetet Meckynek, mint Presser Gábor, Bródy János, Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs, Frenreisz Károly, Rosta Mária vagy Rózsa Pisti. Bízzunk benne, hogy Kóbor János érzi és érzékeli, mennyien aggódnak érte, s mennyien szeretik őt.”

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.