Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Gáspár Virág szerelmének rosszul esett, amit Győzike csinált vele

Győzike megúszta a nagy balhét, és összességében Krisztiánnál húzta ki a gyufát, nem Beánál.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Győző eleinte azzal számolt, hogy Gáspár Evelin nem utazik el velük a nyaralásra, mivel úgy tudta, hogy Budapesten marad. Evelin végül az utolsó pillanatokban beállított, és utazásra jelentkezett.

Győzike ekkor közölte, hogy nincs keret számára külön szobára, így jobb, ha otthon marad a családi házban, és addig takarít. Bea nem akarta, hogy a lánya kimaradjon a jóból, így ő is ment velük. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Mivel Győzikének nem volt plusz kerete a szobára, kitalálta, hogy Beát beállítja a konyhában főzni. Cserébe féláron kapott külön szobát Evelin, de Beának nem szólt a tervről, aki egy levélből értesült erről.

Eleinte azt vártuk, hogy Bea nagyon komoly balhét csap emiatt, amire meg lett volna a joga, mivel nyaralni ment, nem főzni. Annyi kitétele volt, hogy ingyen akarja a szobát, és csak akkor akar főzni.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.