Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,53 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
455,80 Ft
Bitcoin
57,368 $

Újabb háztűz, ezúttal Ráckevén halt meg egy ember

Ez már a hetedik eset volt a héten. 

Fotó: Unsplash/Stephen Radford (Illusztráció)
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Meghalt egy ember háztűzben Ráckevén vasárnap reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Mukics Dániel közleménye szerint a Pest megyei városban a Sándor utcában gyulladt ki egy negyven négyzetméteres földszintes, padlásteres faház. A tűzben egy gázpalack is felhasadt, a lángok átterjedtek az épület melletti húsz négyzetméteres melléképületre is. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

A tűz keletkezésekor a házban két ember és egy kutya tartózkodott, egyikük a kutyával együtt ki tudott menekülni az égő épületből, másikuk holttestét a padlástérben találták meg a tűzoltók – írta.

A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy a héten ez már a hetedik halálos épülettűz: hétfőn Érsekvadkerten, szerdán Dobozon, Rákóczifalván és Kunhegyesen, csütörtökön Siklóson, pénteken pedig Szigetszentmiklóson találtak holttestet a tűzoltók.

(MTI)

Szentkirályi Alexandra: „Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól”

A Fidesz főpolgármesteri jelöltje nagyon aktív a kampányában, melynek ideje alatt Karácsony Gergely hiányosságaira hívja fel a figyelmet.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.