Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,07 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
465,78 Ft
Bitcoin
62,087 $

Több száz Tesla-tulajdonos képtelen hozzáférni az autókhoz

A Tesla elektromos autóinak mintegy 500 felhasználója nem tudott csatlakozni a járművéhez.

...svg content...Unsplash
Külföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Elon Musk szerint a vállalat mobil applikációjának mostanra már vissze kellett térnie az alapvető hálózati beállításokra. Legutóbbi Twitter-bejegyzésében a Tesla vezérigazgatója közölte, hogy 500-as szerverhiba lépett fel az érintett Model 3 villanyautók csatlakoztatásakor iOS operációs rendszeren.

„Most már újból működnie kellene a rendszernek. Úgy tűnik, hogy véletlenül túlságosan megnöveltük a hálózati forgalom kapacitását, ez idézhette elő a hibát” – magyarázta tweetjében a techguru. Soron kívül Nem volt még ilyen meleg az első félév Magyarországon a 20. század kezdete óta

Szombat este több mint 500 Tesla-felhasználó jelezte, hogy komoly hibákkal szembesültek, a Downdetector kieséseket figyelő weboldal szerint az alkalmazás lényegében elérhetetlenné tette a járműveket tulajdonosaik számára – írta a Sky News.

Az eset azután történt, hogy az Uber megállapodást kötött a Teslával, hogy a londoni sofőrök hozzáférhessenek az elektromos járművekhez a környezetbarátabb autók használatának növelését célzó ösztönző program részeként.

Karácsony rengeteg traffipaxot ígért Budapesten, csak egy működik közülük

Mindössze egyetlen darab működik azon traffipaxok közül Budapesten, amikre még Karácsony Gergely tett ígéretet.