Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,914 $

Modern biztonsági extrával láthatják el az autókat

Vadonatúj szerkezettel szerelhetik fel a jövőben piacra dobott személygépjárműveket.

Cybex
Egészség/Életmód

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Bemutatták a világ első integrált, teljes testet védő légzsákkal felszerelt autós gyermekülését. A gyermek előtt C alakban kinyíló légzsáknak köszönhetően megakadályozhatók azok a nyak- és fejsérülések, amelyek a menetirány szerint beszerelt gyermekülésben utazókat veszélyeztetik frontális ütközés esetén: ezt állítja a gyermekülés-specialista Cybex, amely most bemutatta különleges, légzsákos gyermek utasvédelmi rendszerét – írta a Vezess.hu.

A Cbyex ANORIS T i-Size elnevezésű ülés egyébként nem csupán a menetirány szerint beépített üléseknél biztonságosabb, hanem – a gyártó belső mérései szerint – az általában biztonságosabbnak tartott, menetiránynak háttal beépített rendszereket is felülmúlja. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Az ülés 76-115 centiméteres testmagasság között, legfeljebb 21 kilós testtömegig, illetve hatéves korig használható. A háttámla szöge három pozícióban állítható anélkül, hogy ez befolyásolná a légzsák hatékony működését. Az ülés ára egyelőre nem ismert.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.