Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Vasvári Vivien tarol a dekoltázserős fotójával

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy Vasvári Vivien megjelenése mindig nagyon szexi és vonzó, de ahhoz képtelenség, hogy ennyire extra vonzó legyen.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien tökéletes példája annak, hogy milyen magasságokba lehet eljutni a közösségi médiában. Noha elmúlt már 30 esztendős, tehát nem a közösségi média generációjához tartozik, rendkívül otthonosan mozog benne.

Vivien még tudja, hogy mi az a kazetta, a vezetékes készülék, és így tovább. A 90-es években nőtt fel, amikor még annyira más volt a világ, hogy össze sem lehet hasonlítani a jelenlegileg. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Írhatjuk ezt annak ellenére, hogy nem volt túl rég, még, ha 30 esztendő is eltelt azóta. Furcsa leírni ezt, mert szinte az egész 90-es évekre emlékszünk, és ezzel valószínűleg a modell is így van.

Tóth Gabi megmutatta, milyen ruhában lesz a Sztárban Sztár leszek! döntőjében

Szóval a Farm VIP sztárja nagyon otthonosan mozog a felgyorsult világunkban, és egyúttal egy monumentálisan nagy Instagram oldalt is üzemeltet. A hivatalos oldalán már több mint 605 000 követőt találni, de lesz ennél sokkal több is.

Lapozó: 1 2