Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Tóth Gabi megmutatta, milyen ruhában lesz a Sztárban Sztár leszek! döntőjében

Tóth Gabi is nagyon izgatottan várja a nagy finálét, amit vasárnap rendeznek meg a TV2 csatornáján.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A televíziónézők nem unatkozhatnak, mert a TV2 három egymást követő alkalommal is finálét rendez. Az első döntőt pénteken láthattuk a Ninja Warrior új évadában, amit a Dancing with the Stars 2 fog követni.

A táncverseny legnagyobb favoritja Tóth Andi és Andrei Mangra, ők azok akik a leginkább megérdemelnék a győzelmet. Ezt azonban most is csak a közönség szavazatain fog múlni. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Vasárnap este sem fogunk unatkozni, ugyanis érkezik a Sztárban Sztár leszek! fináléja, benne a Mesterekkel, Tóth Gabival, Majkával, Pápai Jocival és Köllő Babettal, aki szinte biztosan egy nagyon feltűnő szettet fog kapni.

Tóth Vera döbbenetes súlyt veszített, keményen bántották, csúfolták

Gabi ebben a szezonban rendre népviseletben volt, amivel lenyűgözte a követőket, illetve a nézőket. Sok pozitív hozzászólást kapott ezzel kapcsolatban, és természetesen a döntőre is valami extrával készül.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.