Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Mel Gibson Budapesten: testőrök nélkül, gyalog fedezi fel a várost

A forgatásra érkező színész több budapesti étteremben is megfordult a napokban, testőrök nélkül. 

Fotó: Mel Gibson amerikai színész a Blood Father címû filmje bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 69. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2016. május 21-én. (MTI/EPA/Julien Warnand)
Belföld

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész néhány napja tartózkodik a városban, a John Wick-filmek előzménysorozatának, a The Continentalnak a forgatása miatt érkezett. Főként a Bazilika környékén tölti az estéjét, többnyire testőr nélkül. A Blikk olvasója a Kollázsban találkozott vele, ahogy egy barátjával vacsorázott együtt. 

„Nem sokkal utánunk érkeztek, majd pont a mi asztalunk mellé ültették le. Bár próbálta meghúzni magát, nagy feltűnést keltett pusztán a jelenlétével. Volt, aki próbált fotót kérni tőle, de illedelmesen visszautasította. Nem időztek ott sokáig, megvacsoráztak, majd gyalog távoztak, se autó, se testőrök nem várták kint“ Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

– mesélte az olvasó. 

Úgy tűnik, ahelyett, hogy esténként a szállodában húzná meg magát, szívesen járja Budapest utcáit, ugyanis csütörtök este egy Sasi utcai étteremben fogyasztott steak-et. 

„Nagyon jól sikerült az este, reméljük, Mel Gibson úr is így érezte. Aznap szóltak nekünk, hogy egy sztár fog nálunk vendégeskedni, de csak akkor szembesültünk vele, kiről is van szó, amikor betoppant. Mint a legtöbb csillag, ő is távolságtartó, de roppant kedves volt“

– mondta Perényi Gyöngyi, a Prime Steakhouse tulajdonosa. 

A Prime Steakhouse-ban már több híresség is megfordult, többek között Harrison Ford, Jason Momoa, Melissa McCarthy, Ronaldinho, valamint Tom Hanks is, aki, Mel Gibsonnal egyetemben, összeállt egy fotóra a személyzettel. 

„Amerikai rib eye staket fogyasztott zöld körettel, és – ami eltért a megszokottól – tormát kért hozzá. Végig úriemberként viselkedett, nem maradtak sokáig, a végén megköszönte a kiszolgálást, majd egy közös képhez is összeállt a személyzettel“

– árulta el a részleteket Mel Gibsonról. 

Elmondta, hogy a színész nem fogyasztott alkoholt, majd a borravaló kapcsán hozzátette, hogy „az ilyenről nem illik beszélni, de maradjunk annyiban, hogy kölcsönös elégedettséggel zárult az este“.