Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,35 Ft
Euró
388,23 Ft
Font
452,67 Ft
Bitcoin
63,228 $

Berki Mazsi erre biztosan nem hajlandó

Mazsi mindent megtesz azért, hogy a babája a lehető legnagyobb biztonságban legyen, és egyvalamire biztosan nem hajlandó.

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi kislánya még mindig nagyon pic, csak nemrég született, de már levegőre vihetik. Ugyanakkor a zárt tereket kerülik, különösen ebben a vírusidőszakban, ami veszélyes lehet.

Mazsi az Instagram oldalán tisztázta a dolgot, miszerint ő valóban nem megy bevásárlóközpontba a babájával, odakint várakozik az autóban, mert az sokkal biztonságosabb számukra. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

„Sziasztok! Nagyon szép pénteket mindenkinek, és újra hétvége van, habár nálunk nincs különbség most hétköznap és hétvége között, merthogy a pici baba miatt teljesen felborultak a hétköznapok és a hétvégék számomra, de a család többi részének egyébként nem.” – mesélte Mazsi a videójában.

„A család megint itt van fent nálunk, segít egy kicsit nekem, nekünk. Elmentünk Natiért. Természetes a kistesó is velünk tartott, Emma. Azonban most még anyáék beszaladtak az Aldiba, mert beszaladt anya nekem még egy-két dolgot vásárolni.”

Gáspár Evelin kimondta, néha nem bírja elviselni Győzikét

„Addig Emmával várjuk őket itt az autóban, mert nagyon-nagyon fontosnak tartom egyébként, ha bármit be kell szereznünk, vagy ki kell mozdulnunk otthonról, szerintem nagyon-nagyon fontos, hogy a kisbabát nem szabad bevenni a bevásárlóközpontba, illetve emberek közé ebben a vírusos időszakban, pláne úgy, hogy még az első heteket járjuk és tapossuk.”

Mazsi elmondta, számukra jelenleg az otthonuk és a Duna-part jelenti a biztonságot.