Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Nem biztos, hogy elveszítik ügyfeleiket a benzinkutak

Miután a kormány megszüntette a töltőállomások közötti versenyt az árak befagyasztásával, kérdéses volt, miként reagálnak a döntésre az autósok.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A hazai autósok mindössze 9 százaléka tervezik, hogy a 480 forintban maximált üzemanyagért egy nemzetközi lánchoz fog betérni az eddig jól megszokott olcsóbb egység helyett – derült ki a Pulzus reprezentatív felméréséből, amit a Napi.hu hírportál szemlézett.

Akik az úgynevezett „fehér kutaknál” tankoltak, sokkal hűségesebbnek bizonyultak, ugyanis csupán 4 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy áttérne valamelyik hálózathoz. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A hűségben kulcsszerepet játszhat a korábbi árakon kívül a személyes ismeretség is. Utóbbi mindenesetre nagy megkönnyebbülés lehet a fehér kutak üzemeltetőinek, hiszen éppen ezeket az egységeket tartják a jelenlegi helyzet legnagyobb vesztesének. Ők nem tudják eloszlatni a veszteségeiket, egyetlen kútjuk lehet, hogy hitelből épült, amelyet fizetni kell.

Az autósok legnagyobb része, 87 százaléka mindenesetre azt mondta, hogy nem vált, ott fog tankolni, ahol eddig.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.