Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,74 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
451,71 Ft
Bitcoin
62,985 $

Messi viszi a prímet, 75 százalékkal növelte a Ligue 1 nézettségét

A Ligue 1 most nagyon boldog lehet, hiszen mióta Messi megérkezett a PSG-hez, ugrásszerűen megnövekedett a nézettség.

Fotó: MTI/EPA-EFE/Pool/Juan Ignacio Roncoroni
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Habár az argentin klasszis eddig nem igazán okozott nagyobb meglepetéseket a pályán, az elvárt szintet hozta, és kétségkívül sokkal vonzóbbá tette más játékosok és a rajongók számára is a PSG-t.

A Marca a L’Equipe nyomán azt írja, hogy a beIN Sports már 50 nemzetközi közvetítési szerződést kötött a bajnokságra, ráadásul így már több mint 200 országban vetítik világszerte, ami igen komoly anyagi vonzattal is jár. Soron kívül Változékony időjárás vár ránk szerdán, több helyen is van kilátás csapadékra

Mióta Messi a csapat tagja, a TV-hálózat csak úgy kapkodja a fejét az újabb és újabb ajánlatokra, és rengeteg új megállapodást kötöttek a 2021-24-es ciklusra. A beIN szezononként 75 millió eurót fizet a Ligue 1 tengerentúli közvetítéseiért, és nagyon jól jött nekik Messi érkezése, hiszen így Belgiumban, Vietnamban és Indiában is sikerült szerződést kötni.

A legfrissebb adatok szerint Messi csak úgy vonzza a tekintetet, ugyanis Svédországban és Norvégiában is egyre többen nézik, de Spanyolország is feljött nézettségben, ahogyan a Twitch is. A PSG október 24-i mérkőzését pedig csak Észak-Afrikában és a Közel-Keleten több mint 76 százalékkal többen nézték, mint korábban.