Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,232 $

Az ápolóként dolgozó jobbikos képviselő szerint többségében oltatlanok kerülnek az intenzívre

Varga Zoltán Péter, Dunakeszi jobbikos önkormányzati képviselője ápolóként dolgozik, így saját szemével láthatta, hogy mi a helyzet a kórházakban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Mufid Majnun
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A képviselő a hvg.hu-nak adott interjújában elmondta, szinte csak olyan koronavírus-fertőzöttekkel találkozott a budapesti intenzív osztályon, akik nem voltak beoltva a koronavírus elleni oltóanyaggal.

Azt mondta, hogy azon az osztályon, ahol ő is dolgozott, a betegek csupán 6-8 százaléka volt beoltva, magyarul a koronavírus-fertőzöttek 92-94 százaléka oltatlanul került az intenzívre, súlyos állapotban. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Természetesen kiemelte, hogy ez nem egy reprezentatív adat, hiszen csak saját osztályáról tud nyilatkozni, ahol tizenvalahány ágy van, és ahol a betegek rendszeresen cserélődnek. Meglátása szerint a korábbi hullámok idején többnyire idősebbek kerültek az intenzívre, ez azonban teljesen megváltozott, és javában fiatalokat ápol az osztályon.

A legriasztóbb azonban az, hogy elmondása szerint még az intenzíven ápolt koronavírus-fertőzöttek közül is van olyan, aki tényként kezeli az oltásellenes dezinformációkat, sőt, olyan beteggel is találkozott, aki végignézte, ahogyan halottakat tolnak ki mellette a kórteremből, és ennek ellenére is azt állította, hogy nincs járvány.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.