Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Konyhafőnök VIP: VV Robi belenyúlt Osvárt Andi késébe, majd jött az égési sérülés (videó)

Rossz volt nézni, ahogy Robi nagy kapkodás közepette belenyúl Andi késébe, akinek esélye sem volt lereagálnia ezt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Villámtempóban zajlanak az események a Konyhafőnök VIP legújabb évadában, de mindig távoznia kell valakinek. Legutóbb ráadásul egyszerre több hírességnek kellett elhagynia a konyhát.

Voltak történelmi fordulatok is, például Rácz Jenőnél, aki először nemet mondott, majd meggondolta magát. Akkor inkább a szívére hallgatott, mert látta, hogy a sztár nagyon-nagyon akarja ezt a versenyt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Görög Zita pedig váratlanul sírta el magát a stressztől, noha azelőtt ő volt a legerősebb, mentálisan is. Ez egy igazi hullámvasút, és az idő szűke miatt kapkodnak is a sztárok, ami hibát szül.

Konyhafőnök VIP: sokk, ilyen még nem volt a műsor történetében (videó)

VV Robinak rövid időn belül kétszer is orvosi ellátásra volt szüksége. Először Osvárt Andi késébe nyúlt bele egy rossz mozdulat végén, Az adrenalin miatt a fizikális fájdalmat nemigazán érezte, ám mégis orvosra volt szükség.

Lapozó: 1 2

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.