Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,59 Ft
Euró
397,78 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
66,640 $

Konyhafőnök VIP: Görög Zita egyre csak sírni kezdett, drámai volt a helyzet (videó)

Görög Zita eleinte nagyon határozottnak tűnt, másoknak is segített, de volt egy pont, amikor az összeomlás szélére került.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres modell és színésznő az egyik legnagyobb névként tűnt fel a Konyhafőnök VIP-ben. Emellett az egyik legszimpatikusabb karaktere is a mezőnynek, és rengeteg a benne rejlő potenciál.

Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé is pontosan látta, hogy Zitára érdemes lesz odafigyelni, mert nagy meglepetéseket okozhat. Ugyanakkor volt pár perc, amikor meglepő módon ő volt a legmélyebben, és annyira tanácstalan volt, hogy elsírta magát.

„Elvesztettem azzal a fonalat, hogy 40 percig kell rotyogtatni azt a hülye polipot.” – mondta Zita a főzést követően elcsukló hangon. Teljesen a hatalmába kerítette az idő, és abban a pillanatban valóban nagyon rosszul állt.

Tolvai Reni szexi karácsonyi képe lavinát okoz a hegyekben

Először Ákos lépett oda hozzá, és mint egy kiváló pedagógus, megoldotta a helyzetet, sok jó tippet adott a sztárnak. Zita hirtelen kilépett a gödörből, majd „robotüzemmódba” kapcsolt, ami megmentette őt.

Lapozó: 1 2

Kiderült, mi jelenleg Magyar Péter legnagyobb kihívása, várja az emberek döntését

Magyar Pétert egyre többen igyekeznek meggyőzni arról, hogy vállaljon munkát az Európai Parlamentben, és most pontosan erről kérdezi meg az embereket.

Eljött a nagy nap, Mbappé pályára léphet az Európa-bajnokságon

Eljött a nagy nap, amikor is Franciaország is megkezdheti a menetelését az Európa-bajnokságon, amit természetesen élőben közvetít a televízió.