18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
386,55 Ft
Font
451,40 Ft
Bitcoin
66,752 $

Mike Tyson hatalmas szexpartikat rendezett meccsei előtt a groupie-kkal

Mike Tyson egyik testőre kitálalt: a bokszlegenda minden mérkőzése előtt rendezett egy hatalmas orgiát, mert így tudott ellazulni és kellő adrenalint pumpált bele a meccsekhez.

...svg content...Fotó: Flickr
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Rudy Gonzalez, aki korábban, az 1980-as években még Tyson sofőrjeként dolgozott, most kitálalt a bokszlegendáról és a Sunnak nyilatkozva megosztotta az eddig titkos részleteket Tyson mérkőzéseiről. A férfi azt állítja, hogy Tyson minden mérkőzése előtt tartott egy orgiát, és hát, nem fogta vissza magát a hölgyekkel.

„Mike egyik legnagyobb titka az volt, hogy a meccsek előtt az öltözőben kellett szexelnie. Valakivel mindenképpen le kellett feküdnie, hogy levezesse a feszültséget, ezért lányokat csempésztem be a fürdőszobákba és az öltözőkbe” Soron kívül Meghalt Irán elnöke, felvételeken az összeroncsolódott helikopter

– mondta Gonzalez az állítólag eléggé kanos nehézsúlyú bajnokról.

A ring melletti hancúrozásokra visszaemlékezve Gonzalez úgy folytatta:

„Mike azt mondta: „Ha nem fekszem le valakivel, akkor most rögtön megölöm ezt a fickót”. Ilyenkor bement a nőkhöz pár percre, gyorsan meg***a őket, kijövet pedig közölte: „Oké, ez a fickó ma este élve megy ki innen”. Mike legnagyobb félelme az volt, hogy megöl valakit a ringben, mivel pontosan tudta, hogy képes lenne rá”.

Gonzalez szerint akkoriban Tyson olyan volt, mint egy soha meg nem álló gyorsvonat, ami másik bokszolókat üt ki, ezért a szex volt az egyetlen módja annak, hogy egy kicsit lenyugodjon a mérkőzések előtt. Azonban nem egyszer élt meg nehezebb pillanatokat az öltözőben, és több alkalommal is könnyekben tört ki szorongása miatt.