Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

Hoppá: Tolvai Reni rendkívül őszinte véleménye a Konyhafőnökről és a Nyerő Párosról

Reni nem kertelt, elmondta az őszinte véleményét az RTL Klub két nagyon népszerű műsoráról, plusz még valamit.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni bizonyos időközönként kérdezz-felelek órát tart az Instagram oldalán. Most is így tett, és nem sokkal azután, hogy volt egy x-faktoros posztja, amire sokan felkapták a fejüket, az RTL Klub két másik népszerű produkciójáról is mondott pár szót.

„Konyhafőnök, vagy Nyerő Páros?” – tették fel a kérdést Reninek az Instagram oldalán, amire választ is adott. „Egyik sem.” – kezdte a válaszát a híres énekesnő, aki egyik műsorban sem szerepelne. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

„Konyhafőnök – így beszélni színészekkel, művészekkel egy hülye kaja miatt egy séfnek… Nekem ez kicsit sok.” – osztotta meg a véleményét Reni, majd a Nyerő Párosról is mondott pár szót.

Konyhafőnök VIP: nagyon kemény kritikát is kapott Osvárt Andrea (videó)

„Nyerő Páros – úgy sírnak a férfiak és a nők, mintha a híd alatt laknának és nem akarnának haza menni. Szerintem nem ez a műsor kovácsol össze jobban egy párt.” – válaszolt Reni.

„Marika néni miért kell tudja, hogy én hogy beszélek idegállapotban a párommal?” – tette fel a kérdést a sztárt. „Én így látom, ezért nem vállaltam egyszer sem.” – árulta el Reni a válaszában.