18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,611 $

Kifosztották a prostituáltak az aktus közben elszunyókáló kuncsaftjukat

Vádat emeltek egy 52 és egy 50 éves nő ellen, akik kihasználták, hogy alkalmi szexuális partnerük elaludt, így készpénzt és cigarettát loptak tőle.

Twenty20
Epic

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A vádirat szerint a vádlottak – akik testvérek – 2021. július hónap első napján a kora délutáni órákban Mezőkövesden egy söröző teraszán italozva összeismerkedtek a sértett férfival.

A férfi az idősebb nőt szexuális együttlét céljából a lakására hívta. Otthonában borral kínálta, az intim együttléthez készülődtek, amikor a férfi ittasságánál fogva elaludt – írta az ugyeszseg.hu. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

A nő a helyzetet kihasználva átkutatta a férfi ruházatát, 6.000 forint készpénzt talált, 8 doboz cigarettát is magához vett, valamint eltette a férfi bankkártyáját és a védettségi igazolványát, majd távozott.

Testvérével összetalálkozva elmondta neki a történteket, majd ketten úgy döntöttek, hogy visszamennek a házhoz. A sértett beengedte őket, és amíg az idősebbik nő elterelte a figyelmét, testvére, hogy leplezze a korábbi bűncselekményt, az előszobaszekrényre visszahelyezte a bankkártyát és a védettségi igazolványt.

Az ügyészség a büntetlen előéletű idősebb nővel szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetésre, míg testvérével szemben pénzbüntetésre tett indítványt.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Posztolással lehet pénzt keresni a Threads-en, eddig ennyit tudni róla

Fontos, hogy a jutalmat befolyásolja, hány bejegyzést posztol valaki, és az is, hogy azok milyen közönséget érnek el.

Hét góllal verte az Újpest a Diósgyőrt, már nem eshetnek ki az NB1-ből

Az Újpest látványos módon, történelmi győzelemmel biztosította be az NB1-es tagságát, amivel biztossá vált a Kisvárda kiesése.