Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Nádai Anikó hatalmas döntésre szánta el magát, kiderült, miről van szó

Anikó az ígérteknek megfelelően ismertette, miről is van szó, mi áll az „utazás” hátterében, ami élete egyik legfontosabb napja.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nádai Anikó időről időre megosztja a fontosabb életeseményeit a közösségi médián keresztül, és ez mos egy újabb ilyen pillanat. Hozott egy fontos döntést, aminek kapcsán korábban írt pár sort.

Kiderült, hogy az „utazás” nem más, mint egy szépészeti beavatkozás, aminek a végén sokkal elégedettebb lehet önmagával. Hosszú évek előzték meg a döntést, és az sem lehetett kérdés számára, hogy Dr. Kárász Tamást választja. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Az utolsó kép… Hosszú évek, rengeteg utánajárás, véleménykikérés, tapasztalatok meghallgatása előzte meg a döntésem, hogy belevágok az orrplasztikába.” – kezdte a posztjában Anikó.

„Abban is biztos voltam, hogy ebben a témában csak és kizárólag @dr.karasz bízom magam. De kezdjük az elején. Ez az érzés gyerekkoromban kezdődött, történt egy kisebb baleset, akkor valószínűleg eltört az orrom, kezelve viszont nem volt, így vélhetően rosszul forrt össze.”

Konyhafőnök VIP: nagyon kemény kritikát is kapott Osvárt Andrea (videó)

„Aztán az évek alatt egyre jobban kezdett zavarni. Mostanra viszont olyan szinten hatalmasodott el rajtam, ivódott bele a mindennapjaimba, hogy nem szerettem volna tovább várni.”

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.