Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

Megható kép Berki Mazsiról és babájáról, plusz egy vallomás

Berki Mazsi hosszú sorokban fogalmazta meg az érzéseit babája megszületését követően, és továbbra is készen áll arra, hogy megossza a tapasztalatait.

...svg content...Fotó: Instgram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan támadják Berkiéket amiatt, mert szélesebb körben betekintést adnak az életükbe. Korábban minden eddiginél jobban megosztották az embereket, amikor kiderült, hogy élőben fogják közvetíteni gyermekük világra jöttét.

Ennek ellenére rengetegen voltak kíváncsiak az eseményekre, bár még mindig nem tudni, hogy mekkora összeget kerestek. Ez akár 100 millió forint felett is lehet, ami egy nagyobb vagyonnal ér fel. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Schobert Norbi elismeri, a sztrókja óta lelassult

Mazsi nagyon szerencsésnek érzi magát, többek között amiatt is, mert a kislánya már ilyen fiatalon jó alvó. Hálás a pillanatokért, és hamarosan eljön az a bizonyos nap, amikor megmutatják a kislányt a nagyközönségnek.

„Az örök és állandó kérdés, egyeseknél köszönet, míg másoknál vádaskodás és van olyan is aki ezért gyűlölködik. Fogom az édes kislányom a karjaimban és elgondolkodtam egy kicsit azon, amit már többen is írtatok… Én mit szólnék?” – írta a posztjában Mazsi.

„Hálás lennék! Végtelenül hálás! Hogy a vérem, a gyermekem, akit a szívem alatt hordtam, akivel egyek voltunk kilenc hónapig… ő A legjobb kezekben van. Biztonságban & szeretetben, feltétel nélküli szeretetben.”

Lapozó: 1 2