Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
357,00 Ft
Euró
387,57 Ft
Font
454,66 Ft
Bitcoin
69,306 $

Schobert Norbi elismeri, a sztrókja óta lelassult

Az Update első embere a Bors kérdésére mondott néhány szót arról, hogy mi változott az életében az összeomlása óta, miközben találkozhatott a megmentőivel.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi nem egyszer volt halálközelben, de eddig mindig időben jött a segítség, és szerencséje is volt. Legutóbb augusztus végén került nagyon nehéz helyzetbe, amikor egyik pillanatról a másikra rosszul lett.

Hatalmas szerencséjére nem az erdő szélén esett össze, hanem a kutyasétáltatás végén. Ilyenkor minden egyes másodperc számít, majd nem sokkal később már egy mentőhelikopter landolt Norbiért. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: megtalálták a 28 éves fiatal nő holttestét

A Bors megszervezett egy különleges találkozót, amelynek keretén belül Norbi újra találkozhatott a megmentőivel, akik a helikopterben ültek. A fitneszguru nagy hálát érzett magában a mentőcsapat iránt. „Nagyon köszönök nektek mindent, és sok sikert, boldogságot kívánok.”

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő kemény kritikája után lefagyott a sztár, kellett neki egy-két perc

A sors kegyetlen fintora, hogy májusban Norbi anyósához kellett riasztani a mentőhelikoptert, de a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett megmenteni az asszony életét. „Nekem szerencsém volt, megúsztam.”

Lapozó: 1 2

A merénylő állítja, úgy lőtt, hogy ne veszélyeztesse Robert Fico életét

Mint fogalmazott, arra is nagyon vigyázott, hogy senkinek az életét ne veszélyeztesse a tömegből vagy a testőrök közül.