Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Elhalasztják a Google összehajtható okostelefonjának piacra dobását

Könnyen lehet, hogy nem csupán egy egyszerű csúsztatásról, hanem a teljes projekt kukába dobásáról lehet szó.

...svg content...Illusztráció/GSM Arena
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A DSCC jelentéséből kiderült, hogy a Google minden bizonnyal az egyre súlyosbodó chiphiány miatt kénytelen volt ideiglenesen leállítani a Pixel Fold névre keresztelt modell fejlesztését, így 2022 első félévére tolták a megjelenést, később azonban még ezen a dátumon is módosítottak, és felfüggesztették a projektet.

Egyelőre nem tudni, pontosan mikor folytatódhatnak az egyébként sokak által várt összehajtható mobillal kapcsolatos munkálatok, hiszen a Samsung Z Fold és Z Flip család vetélytársainak szánt okoseszközök prototípusait sem tették még le az asztalra a kaliforniai techóriás mérnökei. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Az előzetes szivárgások alapján azt várták az elemzők, hogy az új mobillal debütálhat az Android 12L operációs rendszer, amit a Google kifejezetten az összehajtható telefonok részére tervezett, ám ez a bemutató egyelőre el fog maradni.

A Pixel Fold esetében hasonló kamerarendszert prognosztizáltak, mint a Google Pixel 5-nél, a szelfikamera is 8 megapixeles maradt volna, míg a belső kijelző egy 7,6 hüvelykes, Samsung által készített LTPO OLED panellel lett volna felszerelve.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.