Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,12 Ft
Euró
394,24 Ft
Font
465,97 Ft
Bitcoin
61,383 $

Elhalasztják a Google összehajtható okostelefonjának piacra dobását

Könnyen lehet, hogy nem csupán egy egyszerű csúsztatásról, hanem a teljes projekt kukába dobásáról lehet szó.

...svg content...Illusztráció/GSM Arena
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A DSCC jelentéséből kiderült, hogy a Google minden bizonnyal az egyre súlyosbodó chiphiány miatt kénytelen volt ideiglenesen leállítani a Pixel Fold névre keresztelt modell fejlesztését, így 2022 első félévére tolták a megjelenést, később azonban még ezen a dátumon is módosítottak, és felfüggesztették a projektet.

Egyelőre nem tudni, pontosan mikor folytatódhatnak az egyébként sokak által várt összehajtható mobillal kapcsolatos munkálatok, hiszen a Samsung Z Fold és Z Flip család vetélytársainak szánt okoseszközök prototípusait sem tették még le az asztalra a kaliforniai techóriás mérnökei. Soron kívül A BRFK is megszólalt az Orbán Viktor konvoját kísérő rendőr halála kapcsán

Az előzetes szivárgások alapján azt várták az elemzők, hogy az új mobillal debütálhat az Android 12L operációs rendszer, amit a Google kifejezetten az összehajtható telefonok részére tervezett, ám ez a bemutató egyelőre el fog maradni.

A Pixel Fold esetében hasonló kamerarendszert prognosztizáltak, mint a Google Pixel 5-nél, a szelfikamera is 8 megapixeles maradt volna, míg a belső kijelző egy 7,6 hüvelykes, Samsung által készített LTPO OLED panellel lett volna felszerelve.

Máris lemondott Gattyán Megoldás Mozgalmának elnöke

Gattyán György Megoldás Mozgalma teljes átalakulás alatt áll, miután nem éppen úgy alakulnak a dolgok, mint azt tervezték.

Videón a spanyol válogatott szenvedős győzelme Albánia ellen

Olyan óriási tétje nem volt a spanyol meccsnek, miután Albánia ellen lépett pályára az egyik nagy esélyesnek tartott Spanyolország.

Videón Olaszország hatalmas Eb-gólja, aminek a magyarok még jobban örültek

Az olaszok drámai gólja még nagyobb örömet okozhatott a magyaroknak, mint Olaszországnak, miután ezzel egy lépéssel közelebb kerültünk a továbbjutáshoz az Európa-bajnokságon.