Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Opitz Barbi mellerős ruhája szinte sokkolja a követőket, olyan szexi

Barbi hozta a tőle megszokott erotikát, rendkívül szexi a megjelenése, és ez mit sem változott az elmúlt hónapokban.

...svg content...Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Opitz Barbi szép csendben még jobb formába került, mint korábban. A COVID első időszakában több kilótól válhatott meg az énekesnő, de láthattuk, hogy edzésben van, így ez nem lehet meglepő.

Eddig is nagyon elégedettek voltak vele a követők, imádják, ahogy kinéz, nem beszélve a különleges szettjeiről. Szerencsére a hajkoronája is a régi, és jól áll neki, hogy egyre idősebb. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A követők néha azt sem tudják, hova nézzenek, mert Barbi időközönként rátesz egy lapáttal. Nem csoda, megvannak hozzá az adottságai, és rendkívül erős a karaktere, ami az MTV EMA gáláján sem volt másképp.

Hódi Pamela ettől már rosszul van

Sok sztár tette tiszteletét az eseményen, például Gelencsér Timi, Gyuricza Dóri, Rácz Jenő, Csobot Adél, Istenes Bence és Tolvai Reni is megjelent a nézők sorában. Még folytathatnánk a sort, valóban sokan voltak hivatalosan az estére.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.