Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Szovjet légibomba került elő Fejér megyében

A honvédség tűzszerzészei eltávolítják az orrgyújtószerkezetet. 

...svg content...Fotó: Második világháborús bomba a XIII. kerületi Reitter Ferenc utcában egy építkezésen a hatástalanítás napján, 2021. július 29-én. (MTI/Mihádák Zoltán)
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Világháborús bombát találtak a Fejér megyei Seregélyesen – tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedd délelőtt az MTI-t.

Gajdos Milán elmondta: a 100 kilogrammos szovjet légibomba földmunkák közben került elő a Bocskai utcában. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A robbanótest biztonságos elszállításához a honvédség tűzszerészeinek el kell távolítaniuk az élesített orrgyújtószerkezetet. A tűzszerészi művelet idejére a rendőrség 100 méter sugarú körben lezárja és kiüríti a környéket. Az intézkedés 20 lakóházat érint – közölte a kommunikációs tiszt.

(MTI)

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.