Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,715 $

Azt az álhírt terjesztik a magyar sztárról, hogy meghalt a második oltása után

Egészen abszurd álhíreket terjesztettek a sztárról, aki gyorsan megerősítette, hogy semmi baja, az oltása után is jól érzi magát, életben van.

...svg content...Fotó: Instagram/Keleti Andrea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sok álhír jelenik meg az oltások kapcsán, amik továbbra is a legjobb és egyetlen igazi védelmet nyújtják a vírus ellen. Rengeteg embert képesek befolyásolni ezekkel az álhírekkel és találgatásokkal.

Az elmúlt időszakban nem egy sztár halálhírét keltették, és ez a magyar hírességeket sem kerülte el. Sajnálatos módon vannak, akik ebből próbálnak pénzt keresni, és többen be is dőlnek ezeknek az álhíreknek. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Keleti Andrea a Mokka vendége volt hétfő reggel, és elmesélte, hogy nemrég a halálhírét terjesztették, ráadásul az oltás kapcsán. „Várjatok, én újjá is születtem.” – kezdte az interjúját Andrea.

„Ugyanis anyósom tegnap reggel telefonál, kétségbeesve telefonál a férjemnek, most hívta az ismerőse, hogy olvasta a Facebookon, hoy meghaltam a második oltás után.” – mesélte a döbbenetes sztorit a mindig csinos és vonzó Andrea.

Nagy bejelentést tett a TV2 vasárnap késő este

„Képpel is illusztrálva van a Facebookon, hogy én meghaltam a második oltás után. A férjem néz jobbra, ‘én úgy látom, jól van.’ Kint van, igen, úgyhogy újjászülettem, jól vagyok.”