Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Nagy bejelentést tett a TV2 vasárnap késő este

Tilla jelentette be a nagy hírt, aminek nemcsak a nézők örültek, hanem a potenciális versenyzők is.

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 extrán feljebb kapcsolt az elmúlt időszakban, egymás után indította útjára a nagyobbnál nagyobb produkciókat. Nem sokkal azután, hogy véget ért az Exatlon Hungary harmadik évada, jött a Totem első szezonja.

A nyár időszakban leforgatták a Ninja Warrirort, és a Sztárban Sztár leszek! válogatóját is abszolválták, amit az élő műsorok követték, és már csak a nagy döntő van hátra a következő hétvégén. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Dancing with the Stars 2 szintén útjára indult, miközben a Séfek Séfe is új évaddal jelentkezett. A nézők csak kapkodták a fejüket, nem voltidejük különösebben unatkozni, és ez a jövőben sem lesz másképp.

Vasárnap késő este a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében jelentették be, hogy a műsor potenciális versenyző már készülhetnek az új évadára, ami szintén nagy durranásnak ígérkezik.

„Gyere, és mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb utánzó! Irány a tv2play.hu/sztarbansztarleszek oldal, és jelentkezz most a Sztárban Sztár leszek! új évadára!”

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.