Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,75 Ft
Euró
385,70 Ft
Font
449,49 Ft
Bitcoin
66,375 $

X-Faktor: több versenyző is másnaposan állt a mentorok elé?

A srácok nem voltak a helyzet magaslatán, és benne van a pakliban, hogy ez nagyon sokba kerülhet számukra, mert a lazaságnak is van egy határa.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rövidesen megtudhatjuk, hogy kik azok a versenyzők, énekesek, rapperek, akik ott lehetnek az élő show-ban. A nyomás minden eddiginél nagyobb, amit egyesek jól tudnak felhasználni, míg mások pánikba esnek.

Mindenki másképpen kezeli a nyomást, ami akaratlanul is óriási, hiszen a versenyzők egyetlen egy lépésre vannak attól, hogy ott legyenek az élő show-ban. Ugyanakkor lesznek olyanok is, akik szomorúan térnek haza, mert nincs mindenkinek hely. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

Alapesetben az ember azt gondolná, hogy mindenki a lehető legjobb formájában áll a mentorok elé a válogatókat követően, de nem… Az egyik csapat finoman szólva sem volt a helyzet magaslatán, és ezt nem is akarták tagadni.

Nyerő Páros: kiderült, mire tervezik költeni a milliók egy részét Odették

Többen kiszúrták, hogy a DD Night hosszú éjszakán lehetett túl, és egyáltalán nem úgy érkeztek meg a mentorházba, mint azt várhattuk volna. Talán ez adja meg számukra az igazi erőt ahhoz, hogy ne érezzenek magukon nyomást.

Lapozó: 1 2