Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,76 Ft
Euró
387,45 Ft
Font
451,52 Ft
Bitcoin
66,447 $

Rácz Jenő új hobbit talált magának, Schobert Norbival próbálta ki először

Olyannyira megtetszett neki a sport, hogy elhatározta, meg akarja tanulni, ami egy újabb izgalmas időszakot jelenthet számára.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő mindig is szerette a sportokat, eredetileg futballista szeretett volna lenni, imádja a labdajátékot, és nem is ügyetlen benne. Később szép lassan magával ragadta a konyha világba, majd kiderült, hogy kivételes tehetséggel rendelkezik.

Olyannyira, hogy egészen fiatalon lett Michelin-csillagos chef, amit nem sokan mondhatnak el magukról. Hatalmas karriert csinált, amit kizárólag magának köszönhet, igen fiatalon indult útnak, a világ egyik legtávolibb pontján is dolgozott. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Közben kultúrákat ismert meg, majd megvalósította az egyik nagy álmát, saját éttermet alapított. A sztárok is imádják a helyet, nemrég Hosszú Katinka is tiszteletét tette Jenőéknél.

Nyerő Páros: kiderült, mire tervezik költeni a milliók egy részét Odették

A büszke édesapa, akinek pár hónap múlva kislánya fog születni Gyuricza Dóritól, a futball mellett például az edzőteremben és a bokszteremben is erősíti magát. Most azonban valami egészen új dolgot talált magának, aminek rejtelmeibe Schobert Norbi, az egyik legjobb barátja vezette be.

Lapozó: 1 2