Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,52 Ft
Euró
388,69 Ft
Font
453,43 Ft
Bitcoin
61,542 $

Így táncol Vasvári Vivien, az a csípőmozgás több mint forró (videó)

Táncokat vett Vasvári Vivien, akinek ehhez is van érzéke, nagyon szexin mozog, nálunk a favoritok között lenne egy versenyen.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien az egyik legnagyobb névként szerepelhetne a Dancing with the Stars-ban, ami kifejezetten jól állna neki a Farm VIP után. Korábban több alkalommal is megemlítettük, hogy tökéletes karaktere lenne a műsornak, és ezzel mások is egyetértenek.

Egyelőre nem tudni, hogy mit hoz a jövő, ám bízunk abban, ha lesz Dancing with the Stars 3, akkor Vivien bemutatkozik a táncparketten. Egyrészt az alkata több mint tökéletes a versenytánchoz, másrészt hatalmas rajongói bázis van mögötte. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

A tánc olyan energiákat szabadít fel, mint talán semmi más. Rendkívül jó hatással van a testre és a mentális egészségünkre. Nemhiába szeretnek az emberek táncolni, még akkor is, ha csak amatőr szinten teszik ezt.

Gáspár Evelin szexi szelfijét Survivor-Zsófi is kommentálta

Sokan vannak, akik csak a puszta élvezet miatt vesznek táncórákat, ami kikapcsolja őket, és arra a pár órára másik dimenzióba kerülnek. Emellett természetesen a tánctudásunk is folyamatosan fejlődik, mint azt Viviennél is láthatjuk.

Lapozó: 1 2

Kína útjára indította a Csang'e-6 szondát a Hold sötét oldalának tanulmányozására

A cél, hogy felfedezzék a Hold sötét oldalát.