Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,29 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,283 $

Vajúdó kismama segítségére siettek a fővárosi rendőrök

Az egyenruhások habozás nélkül a házaspár segítségére siettek, akik így öt perc alatt a legközelebbi kórházba értek.

Fotó: Unsplash/Michael Förtsch
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Aggódó férfi fordult segítségért egy járőrpárhoz a XV. kerületben az esti órákban, miután várandós feleségénél megindult a szülés, és orvosi segítségre volt szüksége.

Vincze Attila r. törzszászlós és Szim Gergő Márk r. főtörzsőrmester azonnal a házaspár segítségére siettek, és kéklámpával, szirénát használva öt perc alatt a legközelebbi kórházhoz vezették őket. Soron kívül Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

A házaspár így időben és biztonságban megkaphatta a szükséges orvosi segítséget – számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.  

Kínos vereséget szenvedett a Manchester United, még mindig nem rúgták ki Ten Hagot

Nagyon úgy tűnik, nincs olyan eredmény, ami után ne rúgnák ki Ten Hagot, legutóbb a Crystal Palace ellen szenvedtek kínos vereséget.

Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

A Budapesti Műszaki Egyetem (BME) rektora és a karok dékánjai sürgős költségvetési támogatást kértek a Kulturális Innovációs Minisztériumtól a 2024-es évre.

Több mint ezer ismeretlen objektumot azonosítottak a Naprendszerben

A Hubble űrteleszkóp régi felvételeinek feldolgozása során több mint ezer, eddig ismeretlen objektumot fedeztek fel a Naprendszerben.