Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,839 $

Komoly elhatározásra jutott Majka versenyzője, Hadas Alfréd

Hadas Alfréd egy végtelenül szimpatikus és tehetséges rapper, aki előtt hatalmas jövő állhat, és Majka nagy felfedezettje lehet.

Fotó: Instagram/Hadas Alfréd
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még mindig tart a Sztárban Sztár leszek! legújabb évada, ami már most rengeteg érdekes fordulatot hozott. Arra senki sem számított, hogy Tóth Gabi versenyzői ilyen hamar kiesnek.

Gabik sajnálatos módon három hétvége alatt vesztette el a versenyzőit, noha a többség azt gondolhatta, hogy övé a legerősebb trió. Balogh Krisztofer korai kiesése pedig maga volt a sokk, a mai napig hihetetlen, hogy ez megtörtént. Soron kívül Gyurcsány szerint Magyar többet árt az ellenzéki oldalon, mint a kormány oldalán

Hadas Alfréd, a mezőny egyetlen rappere közben szép lassan és csendben az egyik favorittá lépett elő. A közösségi médiában is rendkívül népszerű jóképű srác imádja, amit csinál, akárcsak az életet.

Most egy fontos elhatározásra jutott, amiről az Instagram oldalán keresztül beszélt. Időről időre megosztja azokat a gondolatokat, amik épp benne cikáznak, és most is így tett.

Ninja Warriror: egy szál alsógatyában rohangált a pályán, történelmi pillanat (videó)

„Elhatároztam mától, hogy mindent, amit csak lehet, megveszek magamnak, amihez csak kedvem szottyan, és lényegtelen, hogy mennyibe kerül, mert rövid az élet és ki akarom élvezni miden percét.”

Lapozó: 1 2

Videón Szoboszlaiék újabb pontvesztése az angol bajnokságból

Nem futnak jó szériát Szoboszlai Dominikáék, ráadásul a magyar válogatott sztárja visszakerült a kispadra, és csak alig pár percet kapott.

A méhészek szerint az idei tavaszhoz hasonlóra még nem volt példa korábban

Az elmúlt két évben minden idők leggyengébb akácméztermését produkálta az ágazat, úgy tűnik az idei lesz a harmadik katasztrofális év.