Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Nyerő Páros: Vivien nem fogta vissza magát, szerinte ez nagy bunkóság volt

Viviennek egyáltalán nem tetszett Kinga viselkedése, a két lány megint nem értett egymással egyet.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szép lassan mindkét fél rájöhet arra, hogy felesleges erőltetni a dolgot, mert tisztán látszik, hogy egyáltalán nincsenek egy hullámhosszon, különösen Kinga és Vivien, akik eleinte jóban voltak.

Azóta több vitájuk, veszekedésük is volt. Nemrég Vivientől volt hangos a Nyerő Páros villája egy játékot követően, és sokat nem kellett várnunk arra, hogy újabb kellemetlenebb perceket éljenek át. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Kinga az elvesztett játék után láthatóan összetört, mintha magába roskadt volna. Vivien, az aznapi játék győztese látta ezt, és segíteni szeretett volna Kingának, aki azonban nem kért ebből.

„Azt akartam neki elmondani amúgy, hogy nyilván én is anya vagyok, és a gyerekem három éves koráig tök rosszul éreztem magamat a testemben, és nem kéne emiatt így emésztenie, meg semmi.”

Berki Mazsi éjjel 3 órakor üzent videóban

„Ezt akartam neki elmondani, leültem és mondom, hogy jöhetek? Rám nézett és azt mondta, hogy ‘hát bocs, veled nem! Most nem, veled nem!’” – mesélte el Vivien a történteket.

Lapozó: 1 2

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.