Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,81 Ft
Euró
389,79 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
59,277 $

Nem vonatkozik az országgyűlési képviselőkre az oltási kötelezettség

Az Országgyűlés sajtófőnöke hangsúlyozta, hogy a parlamenti képviselők számára nem írták elő a koronavírus elleni védőoltást.

Fotó: Unsplash/ Andrew Kondrakov
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Az Országgyűlés Hivatalának főigazgatója által kiadott hírlevél, amely a koronavírus elleni védőoltást a munkavégzés feltételeként írja elő, kizárólag a hivatal által foglalkoztatott országgyűlési köztisztviselőkre és munkavállalókra vonatkozik, az országgyűlési képviselőkre nem – emelte ki az Országgyűlés sajtófőnöke az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

Szilágyi Zoltán nyomatékosította, hogy ilyen kitételt nem tartalmaz, nem is tartalmazhat a rendelkezés. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Szerdán több portál is úgy értelmezte az Országgyűlés Hivatalának főigazgatója által kiadott hírlevelet, hogy az a képviselőkre is vonatkozik.

(MTI)

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.

Gyerekek bukkantak rá egy női holttestre Aszódon

Gyerekek találtak rá egy női holttestre Aszódon, majd elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját, akire súlyos büntetés várhat.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.