Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,64 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,038 $

Katzenbach-gyilkosság: Elhagyhajta a börtönt Curtis testvére

A bíróság döntése alapján úgynevezett bűnügyi felügyeletben lesznek, de a börtönt még nem hagyhatták el.

Fotó: Unsplash/Ye Jinghan
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő
TÉMÁK

A Blikk információi szerint a Katzenbach-gyilkosság gyanúsítottjai, Sz. Lajos és társai elhagyhajták a börtönt, és innentől kezdve úgynevezett bűnügyi felügyeletben, vagyis házi őrizetben lesznek.

A döntés egyelőre nem végleges, mert az ügyészség fellebbezett ellene. A bíróság határozata után a három férfi nem hagyhatta el azonnal a büntetés-végrehajtási intézetet, de ennek mindössze technikai akadálya van, hiszen a szakemberek előbb felmérik, hogy az érintettek otthona alkalmas-e a bűnügyi őrizet szabályainak betartására. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Mint ismeretes, Sz. Lajost és társait azzal gyanúsítják, hogy az MTK egykori labdarúgóját, Katzenbach Imrét még 2009-ben megölték, majd holttestét elásták. A labdarúgót sokáig keresték, mígnem tavaly fel nem röppent a hír, hogy egy baranyajenői birtokon rátaláltak földi maradványaira.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.