Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Hihetetlenül szexi ruhában jelent meg Tolvai Reni

A híres énekesnő újabb fotózáson vesz részt, és nem akármilyen szettben készülnek róla képek.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni jelenleg az egyik leghíresebb énekesnő, amit nemcsak a hangjának köszönhet. Többek között a feltűnő karaktere és a minden eddiginél szexibb formája miatt is sokan követik, és rengeteg dicséretet kap.

Nem mindig volt ez így, de amióta teljesen átalakult, nemcsak az élete változott meg, hanem sokak véleménye is. Immáron szinte csak jó véleményeket kap a külsejére, ami mindig jó önbizalom növelő tényező. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Rengeteg munka van emögött, és hosszú hónapok kellettek ahhoz, míg Reni elnyerte azt a formát, amiben igazán kényelmesen érezheti magát. Kiváló a formája, nemcsak szexi és vonzó, a rajongók sokszor szóhoz sem jutnak tőle.

Rúzsa Magdi csodálatos terhesfotója, éneklés közben

Az énekesnő, aki az utóbbi időben elmerült a sminkek világában, és megjelent a saját kollekciója, gyakori vendég a fotóstúdióban, ahol egészen különleges fotók készülnek róla a különböző témákban.

Lapozó: 1 2

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.