Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,93 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
453,13 Ft
Bitcoin
63,709 $

Elaludt vezetés közben az M3-ason, utasa életét vesztette

A sofőr elaludt vezetés közben, a baleset pedig tragédiával végződött: a sofőr utasa életét vesztette.

Fotó: Unsplash/ Liset Verhaar
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Meghalt egy személyautó utasa, amikor a jármű egy tehergépkocsinak ütközött az M3-as autópályán, Mezőkövesd közelében szerda délelőtt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a baleset nem sokkal 10 óra után történt a sztráda 131. kilométerénél, a Nyíregyháza felé vezető oldalon. Soron kívül Magyar Péter pert helyezett kilátásba a kiszivárgott mentőszolgálati jegyzőkönyv miatt

A személygépkocsi vezetője feltehetően elaludt vezetés közben, majd nekihajtott egy tehergépkocsi hátuljának. Az autó sofőrje csak megsérült, ám női utasa a helyszínen életét veszítette.

A helyszínelés és műszaki mentés befejezéséig a rendőrség lezárta a sztráda érintett szakaszát. A forgalmat a mezőkövesdi csomópontnál leterelik, a közlekedők Mezőkeresztesnél térhetnek vissza az autópályára.

(MTI)

Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

Iszlamisták küldtek fenyegető e-mailt mintegy 200 szlovákiai iskolának.

Nem tudni, felépül-e az Eb-re a magyar válogatott most megműtött védője

Műtéten esett át Fiola Attila, a Fehérvár FC és a magyar labdarúgó-válogatott védője, ám felépülési ideje egyelőre ismeretlen, így bizonytalan, hogy részt vehet-e a közelgő Európa-bajnokságon.