Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Nyerő Páros: L.L. Junior szerint Vivien olyan volt, mint egy kárörvendő kislány

Juniornak nagyon nem tetszett, amit Vivien csinált a legutóbbi játéknapon, és nem is rejtette el a véleményét ezzel kapcsolatosan.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem várt feszültségek törtek felszínre abban a játékban, amiben súlyokat kellett pakolniuk a párok férfi tagjaira. Juniorra csak úgy ömlöttek a tárgyak, ami nagyon nem tetszett Kingának.

Később ebből óriási balhé lett a villában Kinga és Vivien között, akik nem tudták megbeszélni a dolgot. Juniornak sem tetszett az, amit Vivien csinált, legalábbis abból a szempontból, ahogy azt közölte. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Gusztinak volt egy kézsérülése, így még nehezebben bírta a terhet, ami miatt Vivien elsírta magát. A férje azonban kitartott, ameddig csak lehetett, miközben Juniornak megvolt a véleménye a helyzetről.

Nyerő Páros: a nagy balhé közben Guszti rászólt L.L. Juniorra, Vivien az asztalt ütötte

„Vivi olyan volt, mint egy kislány, aki kárörvendő, örül, meg minden, és a feladat közepén, amikor látja, hogy szenved a párja, akkor elkezd mártirkodni, ‘hát de sérült a keze’”

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.