Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
452,44 Ft
Bitcoin
63,097 $

Durva baleset az M4-esen, terelésbe hajtott egy autó (videó)

A belső sávban közlekedett, majd belehajtott az előre kitáblázott munkaterületbe.

Fotó: Instagram/Magyar Közút
Belföld

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Még október 22-én történt balesetről osztott meg videót a Magyar Közút, amikor az M4-es autóúton Albertirsánál belehajtott a munkaterületbe egy személyautó annak ellenére, hogy számos nagyméretű, sárga hátterű figyelmeztető tábla volt kint. 

A nagy sebességgel a belső sávba haladó jármű szinte fékezés nélkül csapódott a jelzéseknek, amelyek az ütközés erejétől a másik pályaoldalra is átrepültek. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A sofőr ezután mit sem törődve a kialakult helyzettel, pár perc múlva elhagyta a helyszínt. 

Végül nagyjából 10 kilométerrel később sikerült megtalálniuk az útellenőröknek a sérült autót. Hívták a rendőrséget, de a sofőr továbbra is menekült volna: beszállt egy közben megálló autóba és újból elhagyta a helyszínt, de a rendőrök végül utolérték és elkapták. 

„A gyorsforgalmi utakon minimum 500 és 250 méterre a helyszínt fix előjelző táblák vannak kihelyezve, ezeket külön előjelző autókkal és a pálya felett található digitális kijelzőkön keresztül még korábban megerősítjük a járművezetők részére“

– írja a Magyar Közút. 

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.