Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Így díszít karácsonyfát David Beckham, meg fogtok lepődni (videó)

Alapesetben azt gondolnánk, hogy a világhírű ex-futballista és klubtulajdonos is teljesen átlagos módon díszíti karácsonyfát, de nem.

...svg content...Fotó: Instagram/David Beckham
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan itt vannak az ünnepek, aminek egyszerre örülünk és nem is. Örülünk, hiszen a legszebb ünnepünk, és ilyenkor az emberek, ha pár nap erejéig is, de toleránsabbak egymással.

Nyilvánvalóan páran már készülnek az eljegyzésekre is, mert sokan karácsonykor kérik meg a kedvesük kezét. Ez valószínűleg most sem marad el, elég nagy slágerré vált az elmúlt években. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

A sztárok is izgatottan készülnek az ünnepekre, azokra a napokra, amikor egy kicsit minden más. Nem feltétlen kell havas környezet ahhoz, hogy megszálljon bennünket az ünnepi hangulat, néha David Beckham is elegendő hozzá.

Nyerő Páros: megkönnyeztük az üvöltő Kabátot, az év alakítása (videóval)

Becks, a Manchester United és a Real Madrid legendája még mindig nagy sztár, és valljuk be, nagyon jóltartja magát. Nyilván a kisfiús külső már a múlté, de még mindig az egyik legjobb pasinak tartják.

Lapozó: 1 2

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.