Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,793 $

Travis Scott állja a fesztiválon elhunyt áldozatok temetési költségeit

A rapper többféle módon is szeretne segíteni az érintetteknek és a családjaiknak. 

Virágok és mécsesek a Texas állambeli Houstonban rendezett Astroworld nevû zenei fesztivál helyszínén 2021. november 7-én. Két nappal korábban legkevesebb nyolcan meghaltak és sokan megsérültek Travis Scott koncertjén, miután a tömeg megindult a színpad felé. Sajtóhírek szerint többeket agyontapostak, 25 embert szállítottak kórházba, másokat pedig a helyszínen láttak el. MTI/AP/Robert Bumsted
Észak-Amerika

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Travis Scott kifizeti annak a nyolc embernek a temetési költségeit, akik pénteken vesztették életüket az Astroworld fesztiválon – közölték képviselői az Insiderrel.

A tragédia a pénteki zenei fesztiválon történt, amikor a mintegy 50 ezer fős, teltházas tömeg pénteken Scott fellépése alatt a színpad felé tódult.

Scott emellett együttműködik a BetterHelp online tanácsadó szolgáltatással annak érdekében, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik részt vettek a koncerten. 

Bejelentették, hogy tárgyalnak Houston városával, a bűnüldöző szervekkel és a helyi elsősegélynyújtókkal, hogy kapcsolatot tudjanak teremteni az érintettekkel és a családjaikkal. 

„Ezek az első lépések, amelyeket Travis személyes fogadalmának részeként tervez megtenni, hogy segítse az érintetteket a gyász és a felépülés folyamatában.“

A tragédia következtében elhunyt nyolc embert azonosították, köztük van egy kilencedikes diák, egy 16 éves táncos és két barát is, akik születésnapjukat ünnepelték.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.