Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,24 Ft
Euró
391,41 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
62,280 $

Beszóltak Kulcsár Edináéknak: „Úristen, de gázok vagytok!”

Nem várt oldalról jött a beszólás, miközben reggel épp azon voltak, hogy reggelit csináljanak, de Csuti most nem volt a helyzet magaslatán.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rövidesen folytatódnak a kalandok a Nyerő Párosban, ahol legutóbb egy csavar végén visszaköltözhetett az egyik sztárpár. Két napon át küzdöttek egymás ellen a korábban kiesett sztárok, hogy eldöntsék, ki lesz a befutó.

A leggyorsabb idő döntött, és csak egy pár költözhetett vissza. Pataki Zitáék voltak a leggyorsabbak és a legügyesebbek, így Fecóéknak is búcsúzniuk kellett. Fecó különösen rosszul viselte ezt, és elsírta magát. Soron kívül Buszbaleset történt Mexikóban, legkevesebb 18 ember életét vesztette

Kulcsár Edina és Csuti még versenyben van, de össze kell szedniük magukat, mert az utóbbi időben nem voltak topon. Mivel már egyre kevesebben vannak a villában, mindenkinek 110%-on kell pörögnie.

Norbiék egyik pillanatról a másikra erősödtek meg, a nagy vitájuk óta szinte szárnyalnak. Talán ők a legjobb formában lévő játékosok, akikkel nagyon komolyan kell számolni.

Lapozó: 1 2