Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,052 $

Gelencsér Timi miniszoknyás képe óriásit megy az Instán

Timi egy újabb nagyon látványos szettben hívta fel magára a figyelmet, olyan alakja van, hogy lehetetlen nem csinosnak és szexinek lennie.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi minden eddiginél aktívabb a médiában, rengeteget dolgozik, és az elmúlt hete a szokásosnál is sűrűbb volt, ugyanis újra táncparkettre léphetett a Dancing with the Stars-ban.

Szenzációsan táncolt, mintha csak profi lenne, a zsűri is magasan értékelte a produkciót. Az alakja pedig továbbra is csillagos ötös, a szettjei pedig még inkább, képtelenség lenne belekötni. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

„A tegnapi napon úgy éreztem magam, mint akinek azonnal meg kell tanulnia osztódni… Kora délutántól tangó és nyitány próbán voltam a stúdióban, majd elkészült a sminkem, a hajam, megkaptam a rucim és egy gyors megbeszélés után leforgattuk a Dancefloor-t.” – írta a posztjában Timi.

„Ezután átöltöztem, egy felvételre siettem majd elkezdődött az adás. Amint vége lett a nyitánynak, felmentem a Dirty Dancing Live-ba egészen az első szünetig. A szünetben a páholyban voltam én interjúztam az első 3 párossal.”

Lapozó: 1 2