Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,44 Ft
Euró
387,95 Ft
Font
455,47 Ft
Bitcoin
69,896 $

Életét vesztette zaklatója, a nő bulit rendezett, hogy megünnepelje

Nem kicsit kifogásolható az eset, a nő ugyanis egy bulit rendezett, mikor megtudta, hogy zaklatója életét vesztette.

...svg content...Fotó: Unsplash/Kelsey Chance
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A „halottnapi” parti szervezője a Redditen osztotta meg nem mindennapi történetét: a meliama nevű felhasználó azt írta, az őt zaklató férfi több alkalommal is felbukkant a munkahelyén, illetve szinte minden más helyszínen is, ahol ő is tartózkodott.

A nő a zaklatás miatt a rendőrség segítségét kérte, de mivel kérése süket fülekre talált, úgy határozott maga veszi kézbe az ügyet. Úgy döntött, elköltözik, hátha a zaklató végre befejezi tevékenységét, de ha ez nem lenne elég még munkahelyet is váltott, és gyökeresen megváltoztatta szokásait, és az általa korábban látogatott helyeket is kerülte. Soron kívül Karácsony Gergely kiakadt Lázár János közlekedési múzeumos terve miatt

Közel egy év telt el azóta, hogy a kényszermegoldáshoz folyamodott, mire jött a hír az egyik barátjától, hogy a nő zaklatója életét vesztette.

„Aztán, megtudtuk, hogy elhunyt, az egyik barátom látta a gyászjelentését az interneten. Nagyon váratlanul történt, fiatal és egészséges volt”.

Habár barátai aggódnak érte, mert komoly vállalásokat tett annak érdekében, hogy megszabaduljon zaklatójától, a nő mindenki meglepetésére megkönnyebbülten közölte, hogy a hír hallatára szeretne egy bulit tartani.

A nő állítása szerint a zaklató miatt már jó ideje nem mert bulit tartani saját lakásában, mivel attól tartott, hogy a zaklató felismeri barátait, vagy éppen a ház előtt álló autóikat, így kézenfekvőnek találta, hogy végre ő is szórakozzon egyet.

Sajnos azonban meglehetősen ízléstelenre sikeredett a parti, amit „halálnapi bulinak” neveztek el, és ahol azzal viccelődtek barátaival, hogy amikor kimennek a mosdóba, az elhunyt férfinak is „öntenek”.

A bulinak pedig híre ment, és szélesebb körben már nem voltak ennyire megértőek az emberek: a nő egy csapatban sportol, az edző azonban az eset hallatára kitiltotta onnan, amiért „nem megfelelően képviseli a csapatot és a klubot”.

Dobrev Klára szerint Magyar Péter azokat a jelzőket használja, amiket a Fidesz az ellenzékre

De azt is leszögezte, hogy a DK minden egyes esetben megvédte a saját politikai közösségét, „legyen az a Fidesz, vagy a Magyar Péter támadása”.