Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,81 Ft
Euró
389,79 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
59,277 $

Mindenki sírt a Nyerő Páros villájában: Guszti és Vivien meglepetés esküvője és lagzija (videó)

Hatalmas meglepetést kapott Guszti és Vivien az RTL Klubtól, amire mindig emlékezni fognak, és nagyon hálásak lehetnek érte.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Guszti és Vivien nem mindenki számára volt ismert a televízió előtt ülő nézők közül, de a Nyerő Páros villájában sem. Nádai Anikónak például azonnal volt egy ezzel kapcsolatos humoros jelenete, majd nem sokkal később távozott is a párjával a versenyből.

Gusztiék döcögősen kezdték a versenyt a Nyerő Párosban, és úgy tűnt, hogy hamar véget ér számukra a játék. Nem így lett, mert a legtöbb páros mellettük voksolt, míg Anikóékra csak egy szavazat érkezett. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Kulcsár Edináék voltak azok, akik Anikóékra szavaztak akkor, majd vitába keveredtek Gusztiékkal. Akkor már kezdtek megosztóak lenni, és szép lassan rengeteg negatív kritika jelent meg róluk a közösségi médiában.

Kabát Peti rendőregyenruhát kapott a Nyerő Párosban, és milyen jól áll neki

Ez azóta sem változott sokat, különösen azok után, hogy a páros összerúgta a port L.L. Juniorékkal. Pár nappal később az ő kapcsolatuk is jobb mederben folytatódott tovább, és végül ők voltak azok, akik megmentették Csutiékat a kieséstől.

Lapozó: 1 2

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.

Gyerekek bukkantak rá egy női holttestre Aszódon

Gyerekek találtak rá egy női holttestre Aszódon, majd elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját, akire súlyos büntetés várhat.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.