Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Megfékezték a 16. kerületben tomboló tüzet

Az oltást nehezítette, hogy a hőhatástól három propánbutángáz-palack is felrobbant.

...svg content...Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Facebook
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A tűzoltók eloltották a tüzet, amely egy füstölőben keletkezett a főváros XVI. kerületében péntek este, egyúttal megakadályozták a lángok tovább terjedését – tájékoztatta a Főváros Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Kolozsi Péter elmondta, hogy a lángok a tűzoltók kiérkezéséig egy műhelyre, valamint egy családi ház tetejére is átterjedtek és további lakóházakat veszélyeztettek a Baross utcában. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az oltást nehezítette, hogy három propánbutángáz-palack is felrobbant a hőhatástól, további két palackot pedig kihoztak a tűzoltók az épületből.

Személyi sérülés nem történt – mondta a helyettes szóvivő.

(MTI)

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.