Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Komoly számadatokat közölt Berki Krisztián második kislánya születésének közvetítéséről

A vártnál is nagyobb tömeg volt kíváncsi Berki Mazsi szülésről, miközben már beindultak a számolgatások, hogy mennyit is kereshetett ezzel a sztárpár.

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, ezen a héten napvilágot látott a legkisebb Berki, akit régóta vártak a szülei. Egyedülálló módon közvetítést biztosítottak a szülésről, annak részleteiről, amire még nem volt példa a hazai sztárok világában.

A téma rendkívüli módon megosztotta az emberek véleményét, sokan felháborodtak, hogy Berkiék közvetítik a szülést. Érdekes lenne tudni, hogy hány olyan néző volt, aki például nemigazán támogatta az ötletet, mégis előfizetett. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

„A tegnapi napon nagy örömünkre szolgált, hogy #alegkisebbberki születésének közvetítéséhez a Teleport biztosította a felületet. www.teleport.hu” – írja Berki Krisztián a bejegyzésében.

„Az érdeklődés minden előzetes várakozást felülmúlt. A közel 6 órás közvetítés-folyam során több mint 195.000 egyedi látogatója volt az oldalnak.” – folytatta a bejegyzését Krisztián.

Lapozó: 1 2

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.